Lazio från Slettvoll

Exklusiva och tåliga utemöbler. Ta en titt i vår guide om du letar efter en exklusiv utemöbel för din trädgård.

Våren är här med besked och vi spanar redan mot sommaren. Vi på HOOM har naturligtvis påbörjat en ny och härlig utesäsong och tar gärna kaffet utomhus. Här tar vi en närmare titt på en elegant utemöbel från Slettvoll som heter Lazio. Det är en stilren kollektion där man förenat gammalt och nytt på ett mycket smakfullt sätt. Rent allmänt kan man säga att Slettvolls utemöbler är tillverkade för att tåla vädret på våra breddgrader, år efter år. Den flexibla serien Lazio kan användas som solitärer eller i kombination. Du har fåtöljer, soffor och dagbäddar att jobba med. Så låt fantasin flöda när du planerar din trädgård.

Kollektionen Lazio är anpassad för det nordiska klimatet.

Slettvoll är ett familjeföretag som har designat och producerat möbler på den natursköna norska västkusten sedan 1951. Ambitionen har alltid varit att förena högsta kvalitet och tidlös design med inspiration från den storslagna och omgivande naturen. Denna norska aktör har idag ett komplett och mycket populärt designkoncept med exklusiva inne- och utemöbler, lampor, mattor, kuddar och ett stort antal andra inredningsartiklar.

Vill du bli inspirerad på plats? Då hittar du Slettvolls fantastiska butik – på hela 800 kvm – på Regeringsgatan 12 i Stockholm.

Läs mer på: www.slettvoll.no

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Rolex Sky-Dweller - när du letar efter exklusiva klockor och lyxklockor

Rolex Sky-Dweller

Vi kan alla konstatera att Rolex är en av de mest kända klocktillverkarna i världen. Varumärket är extremt starkt, inte minst för att företaget har ...