Copper Tay från Drummonds

När du söker exklusiva fristående badkar för ett exklusivt och lyxigt badrum.

Här har vi ännu ett exklusivt badkar från de brittiska öarna. Med Copper Tay får man ett badkar i koppar som osar lyx och flärd. Det här är ett perfekt badkar för dig som vill skapa ett exklusivt badrum, en oas för återhämtning. Just Drummonds är kända för att alltid erbjuda något extra. De har tagit hantverket till en fantastisk nivå. Det här exklusiva badkaret finns i två kopparvarianter, en polerad och en mörkare behandlad. Båda är magiska vackra på plats.

The Tay is a large double-ended roll top bath made from solid cast iron. It is designed to give the same space and luxury of our iconic Spey bath.

Som alla handgjorda fristående badkar så förtjänar även detta ett badrum med volym. Just exklusiva badkar kommer alltid till sin rätt om det blir placerat i centrum, i strålkastarljuset. Det ger hela badrummet en lyxig och exklusiv känsla.

Läs mer på: www.drummonds-uk.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du söker exklusiva fristående badkar för ett exklusivt och lyxigt badrum.

Copper Tay från Drummonds

Här har vi ännu ett exklusivt badkar från de brittiska öarna. Med Copper Tay får man ett badkar i koppar som osar lyx och flärd. ...