Ashford Castle

En guide med det bästa om exklusiva spa hälsoanläggningar.

Det här är en fantastisk anläggning som löpande besöks av kungligheter och kändisar. Slottet är beläget nära den vackra sjön Lough Corrib och ligger omslutet av 350 hektar skog. Du bor i eleganta rum eller sviter. Från spaet, som är perfekt placerat i vinterträdgården, kan du hela tiden se den vackra utsikten över sjön. Den toppmoderna anläggningen har en mycket exklusiv inredning.

As Ireland’s first and only Forbes Five Star Hotel and the former home of the Guinness family, Ashford Castle is truly a once-in-a-lifetime luxurious experience.

Här finns ett flertal behandlingsrum, en ångbastu, ett turkiskt bad, ett fitnesscenter med teknologi från PureFlow samt ett lugnt och harmoniskt rum för avkoppling med utsikt över vattnet. På plats finns ett stort antal fantastiska behandlingar. Några av våra favoriter är: Journey of Relaxations, Voya Poultice-massage och Elemis Pro-Collagens ansiktsbehandling.

Läs mer här: www.ashfordcastle.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva kök för ett exklusivt hem. Om du letar efter ett exklusivt kök så hittar du det här.

Case 5.0 by Boffi

Som alla vet så är italienska Boffi ett innovativt företag med djupa rötter inom design och tillverkning av köks- och badrumsprodukter. Om vi betraktar Boffi ...