R.I.G. från Boffi

Exklusiva badrum och exklusiva fristående badkar från Boffi.

Det här formsköna och inspirerande badrummet kommer från Boffi. Formgivaren Mikael Harrsen ville skapa en badrumsmiljö som lyfter materialet samtidigt som det är flexibelt. Här har han lyckats förena det hela i stilrena R.I.G

The R.I.G. modules offer the perfect backdrop and enhance the use of materials.

Kom också ihåg att bra belysning är viktig. Ett rum som är mörkt i hörnen känns snabbt mindre och trängre. Det är dock även viktigt att ljuskällorna placeras korrekt så att badrummet blir upplyst från rätt vinkel. Hotellbadrum är nästan alltid inredda med blankt kakel, samtidigt som det finns lampor placerade över badkaret, toaletten och handfatet, vilket skapar extra blänk. Det får badrummet att kännas både renare och större. I dagens samhälle blir badrummet ett allt viktigare rum då de ger rätt förutsättningar för återhämtning. Du hittar mer inspiration från olika lyxhotell och resorts på Instagram (hoommagazine). Följ oss gärna där också!

Läs mer på: www.boffi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar