Kobo från Manutti

Sommaren är här med besked! För att skapa lite extra inspiration kring det ljuva ”utelivet” så tar vi en titt på utemöbler från belgiska Manutti. Här är det kollektionen Kobo, designad av Stephane De Winter, som får stå i strålkastarljuset. Det här är något för dig som uppskattar tidlös design och ett stilrent formspråk. Vi på redaktionen letar med ljus och lykta i världens alla hörn för att hitta snygga möbler som passar i trädgården, på terrassen eller kring poolen.

Det enda jag har emot den svenska sommaren är att den infaller så sällan.

Man kan få ut mycket mer av sommaren genom att välja rätt möbler. Utemöbler finns i många olika slag och det kan därför vara svårt att veta vad man ska välja. Här får du tre råd kring ditt val av utemöbler.

1. Komfort
Utemöbler skall vara sköna att sitta i, i flera timmar. En stol skall ge stöd för både rygg och ben. Du bör lägga en del tid på att testa utemöbler innan du beslutar dig för ett köp så att du får rätt totalkänsla när det gäller just komforten.

2. Funktionalitet
Passar möbeln syftet du vill använda det för. Det kan kanske vara mer passande med en möbel som är stapelbar eller kan fällas ihop.

3. Underhållskrav
Underhållsfria utemöbler är ideala. Därför bör du fundera över materialet som möbeln har då olika material kräver olika mycket underhåll.

Läs mer på: www.manutti.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hitta bostad i Stockholms skärgård med Skeppsholmen Sotheby’s International Realty i Stockholm.

Gräskläppen 1

Idag tar vi en närmare titt på ett unikt sjöställe i ytterskärgården. Det här är en underbar skärgårdsfastighet som utgör den sydvästra udden av Gräskläppen ...