Exklusiva Swingrest

Exklusiva utemöbler för din trädgård. Vår guide är perfekt om du letar efter en exklusiv utemöbel.

Det här är en riktigt läcker kollektion signerad designer Daniel Pouzet för tyska Dedon. Den här innovativa utemöbeln – kallad Swingrest – kan skapa helt sagolika miljöer. Med ett korgliknande underrede och ett smart upphängningssystem kan du få upp den här hängande soffan i ditt favoritträd i trädgården eller kanske på terrassen. Swingrest är en enkel och tidlös idé som blir så lyckad i varje hem. Ja, vem vill inte hänga här? Finns i två färger och utföranden. Det finns även en snygg ”tyghimmel”, kallad canopy, för den som vill ha svalka.

Daniel Pouzet seeks cultural diversity in all artistic fields, flowing between design, architecture, interior design and artistic installations around the world.

Alla exklusiva utemöbler från Dedon är väderbeständiga. Materialet i möblerna och kuddarna tål det tuffa vädret på våra breddgrader inkluderat uv-strålning.

Läs mer på: www.dedon.de

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

North Island i Seychellerna

Vi på HOOM har besökt vår beskärda del av spektakulära semesteranläggningar genom åren, men frågan är om inte den här unika ön är den bästa ...