Underbara Kanuhura i Maldiverna

Även om det är midsommar i Sverige så kan det vara klokt att även blicka framåt, att tänka på den andra halvan av 2023. Ett bra alternativ, för den som söker ett utlandsäventyr, är Kanuhura i det vackra öriket Maldiverna. Här fördelar sig ett stort antal lyxiga villor i direkt anslutning till den härligt varma Indiska oceanen. Du bor i en strandvilla, i frodig grönska, eller i en häftig vattenvilla som står på styltor i det varma havet. Du noterar nästan direkt att turkost vatten och perfekta sandstränder får dig att snabbt komma i balans.

Här kan du strosa barfota i strandkanten och snorkla runt lagunens färgsprakande undervattensvärld.

Dykning och snorkling är självklara favoriter i den djupa havsfickan utanför korallrevet. Du kan paddla kanot, vindsurfa, spela squash eller tennis. Deras spa håller högsta klass. Det här är rätt plats för en fysisk och mental renovering. Här finns ett flertal restauranger. På vår favoritrestaurang serverar man mat från ett öppet kök. Det här är ett perfekt ställe för den som vill finna lugnet.

Fakta om Kanuhura
Land: Maldiverna
Plats: Lhaviyanatollen
Tema: tropiskt, strandnära, resort
Prisindikation: $ $ $ $

HOOM kan i samarbete med Lime Travel ta er till denna drömvärld. Kontakta dem för tips, råd och priser på 08-545 151 60.

Läs mer på: www.kanuhura.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Skeppsholmen Sotheby’s International Realty - Exklusiva fastighetsmäklare - När du söker exklusiva hem och ett riktigt drömboende.

Drömhem till salu – XVI

Vi har bett några utvalda fastighetsmäklare, våra fantastiska Preferred Partners, att plocka ut hem som de tycker har det där lilla extra. Vissa objekt visas ...