Marty från Slettvoll

Exklusiva utemöbler för trädgården och runt poolen. Marty är en exklusiv utemöbel.

Vi har nu glidit över till juli. Tiden är kommen för återhämtning, att bygga ny energi, och att njuta av dygnets alla ljusa timmar. Slettvolls utemöbler är gjorde för att tåla den nordiska klimatet, år efter år. Om du har en stor terrass eller en liten oas så kan du inreda med någon av dessa möbler. Möblerna på bilden är en del av den fantastiska kollektionen Marty.

Skapa den perfekta uteplatsen i sommar.

Slettvoll är ett norskt företag, som sedan starten 1951, har blivit känt för sin exklusiva design och högkvalitativa möbler och inredningsprodukter. Bolaget strävar efter att skapa tidlösa möbler som kombinerar skandinavisk enkelhet med elegans och komfort. Deras kollektioner erbjuder ett brett utbud av möbler för vardagsrum, matsalar, sovrum och andra rum i hemmet. Varje möbel är noggrant tillverkad med fokus på detaljer och användning av hållbara material av högsta kvalitet.

Slettvolls designfilosofi är att skapa harmoni mellan funktion och estetik.

De strävar efter att erbjuda möbler som inte bara är vackra att se på, utan också bekväma och funktionella för daglig användning. Med sin eleganta design och rena linjer passar Slettvolls möbler perfekt in i både moderna och mer traditionella inredningsstilar. Genom att kombinera skandinaviskt arv med moderna trender fortsätter företaget att erbjuda sina kunder eleganta möbler och inredningslösningar för att skapa vackra och funktionella hem.

Läs mer på: www.slettvoll.no

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Guide till världens största yachts.

Yachts: M/Y Gipsy

Den prisvinnande M/Y Gipsy är ritad av Tommaso Spadolinis Yacht Design Studio, en erkänd italiensk formgivare som i år firar 40 år. Med den 35 ...