Itama 62

Itama 62 ska förkroppsliga känslan i den fria själen och människan. Den är skapad för livet i Medelhavet. Denna öppna yacht har en MAN V12 på 1 400 hästar. Toppfart är 40 knop medan marschfarten ligger på 37 knop.

Kombinationen av design, material samt stor volym i båten gör detta till en riktigt härlig motorbåt. Här finns plats för 14 personer. Gästerna kan njuta av stora ytor under en öppen himmel.

Freedom has the taste of the wind and the colour of the sea; it is the pleasure of comfort and power, the expression of a sporty soul with an elegant spirit. Freedom is an open yacht.

Det här är ett varumärke som skapar omisskännliga båtar. De tycker att en färd på havet ska upplevas i en öppen miljö, att man blir ett med det omgivande havet och miljön.

Läs mer på: www.itama-yacht.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Breitling Galactic 29

Breitlings nykomling inom damklockor heter Galactic 29. Den har en nätt urtavla på just 29 mm, vilket gör den till deras minsta modell någonsin. Det ...