En-Tete från Roche Bobois

Sängen En-Tete från exklusiva Roche Bobois. Perfekt för dig som vill ha en exklusiv säng i ett exklusivt sovrum.

Modern sovrumsmiljö signerad franska Roche Bobois. I den här nya och stilrena kollektionen hittar vi den exklusiva sängen En-Tete. Den är designad i egen regi i det som heter Studio Roche Bobois. I denna miljö låter man sängen ta plats så att hela sovrummet blir det där viktiga rummet för sömn och återhämtning.

Roche Bobois furniture is sustainable, exclusively manufactured in Europe, and respectful of materials and of the environment.

Gällande sömn så visar en studie, gjord vid University of Oxford, att man inte ska räkna får. Hjärnan är för smart för att gå på den lätta utmaningen. Vad forskarna däremot kom fram till var att det som faktiskt gör oss trötta är visualisering av avkopplande bilder av fridfulla platser så som en strand, ett berg eller en något annat ställe som får just dig att må bra. För när man mår bra slappnar man av. Så plocka fram din favoritplats och glid in i härlig och djup sömn.

Läs mer på: Roche Bobois

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva utemöbler för trädgården och runt poolen. En exklusiv utemöbel kan lyfta ditt hem.

Exklusiva utemöbler runt poolen

Våren väntar runt hörnet och vi på HOOM ser fram emot en lång och härlig utesäsong. Här tar vi åter en titt på exklusiva utemöbler ...