Accessoarer för din trädgård

Exklusiva utemöbler för terrassen och trädgården. En exklusiv utemöbel av hög kvalitet.

Vi har tidigare skrivit om Dala som designer Stephen Burks har tagit fram för tyska Dedon. Nu vill vi lyfta fram den exklusiva kollektionen igen då det även finns riktigt snygga accessoarer. Själva kollektionen kom till efter att Stephen Burks plockat upp en flätningsteknik som man utvecklat på den filippinska ön Cebu.

Att komplettera sin utemiljö med exklusiva accessoarer skapar en underbar stämning och helhet. Det gäller både lyktor, ytterkrukor och förvaring. Vi kan bara konstatera att allt från kollektionen Dala passar perfekt på terrassen eller runt poolen. För att förstärka sammanhanget och fördjupa atmosfären har varje färgkombination ett eget namn. Välj och vraka på allt från Rioja, Cuba, Ubud och Ibiza. För färgerna står den kände färgspecialisten Giulio Ridolfo.

Dala takes inspiration from the artisanship and improvised seating arrangements of the developing world.

Dessa utemöbler är lätta och designade så att man enkelt ska kunna flytta runt dem. Materialet i möblerna och kuddarna tål det tuffa vädret på våra breddgrader inkluderat uv-strålning.

Läs mer på: www.dedon.de

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Schüco_villa_Kymmnedö_skjutdörrar

Så väljer du rätt glaspartier

Vi på HOOM har sammanställt inspirerande och matnyttiga tips som hjälper dig att bygga snyggt, smart och hållbart med glas. Kanske har du redan en ...