Klassiska Frillen

Exklusiva kök i vår guide. Perfekt när du letar efter ett klassiskt och exklusivt kök i Sverige.

Med genuin känsla för både traditionellt hantverk och kvalitet skapar familjeföretaget Lidhults unika kök- och badrumsinredningar.

Frillen är ett klassiskt kök som utstrålar snickarglädje.  Här finns det gott om lådor och förvaring. Det här är också ett exklusivt kök som osar av svensk kvalitet och ett gediget hantverk. Luckorna är innanförliggande och har en rak innerkant. Den inbyggda soffan är funktionell med förvaring undertill och den väl tilltagna köksön ger stora arbetsytor. Skivorna är i kalksten med undermonterade hoar och bredvid högskåpen ser ni ett bänkstående jalusiskåp. Spisen är integrerad i köksön och notera att fläkten är stilfullt infälld i taket.

Lidhults har över 75 års erfarenhet av att tillverka kvalitetskök.
Det är ett familjeföretag med rötterna och hjärtat i de vackra småländska skogarna.

Här designas och produceras inredningar som förverkligar kundens önskemål, vare sig det handlar om en villa, lägenhet, kontor eller stuga. Här vill man att varje kund får ett unikt kök. Det innebär att ingenting ligger på lager, att allt tillverkas efter beställning. Behövs det ett specialmått så gör man skåpen efter de måtten. Så om kunden har tre meter i takhöjd så anpassar man skåpen ända upp. De tillverkar även inredningar för badrum och allt inom skåp.

Tillverkningen ligger i Lidhult, i Ljungby kommun, starkt förankrad i det lokala som den varit sedan bröderna Jonsson grundade den. Men sedan dess har Lidhults expanderat och har återförsäljare på tolv orter i Sverige samt i Norge och Finland och i London i Storbritannien.

Läs mer på: www.lidhults.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nytt från Breitling

Breitling är kända för att tänja på gränserna och nya Superocean Héritage Chronoworks är inget undantag. Ny spännande teknologi döljer sig under klockans stilrena design. ...