Fida

Ett exklusivt badkar skapar ett exklusivt badrum.

Fristående badkaret Fida är ritat av designer Marico Di Paolo för italienska Antonio Lupi. När han designade detta formsköna kar så hämtade han inspiration från naturen och det organiska. Resultatet blir en formskön produkt som ger en mjuk känsla.

The external line takes its cue from the organic forms of the woods of the rivers, which give the work a feeling of fluidity.

Det har kanske aldrig varit viktigare att skapa en lugn mikrooas i hemmet. Med ett fristående badkar kan du skapa ett lyxigt badrum eller spaavdelning efter tycke och smak. Badkaret kan ställas helt eller delvis mot en vägg, men det kan också stå helt fritt i rummet. Att känna att man har ett exklusivt badrum som skapar harmoni är rätt väg att gå för återhämtning.

Läs mer på: www.antoniolupi.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Pablo Neruda på Mallorca säljes av Lavin-Estates

Villa Pablo Neruda

Med en makalös utsikt över havet och den kungliga golfbanan Bendinat ligger Villa Pablo Neruda. Här får du alltid sol på någon av de många ...