One&Only Reethi Rah

Det finns några resmål som vi på HOOM aldrig tröttnar på. Ett av dem är definitivt Maldiverna och alla dess till synes oändliga antal öar. Följ med oss till One&Only Reethi Rah – ett hotell som till fullo bemästrat konsten att erbjuda ”det lilla extra”.

One&Only är onekligen ett förpliktigande val av namn, särskilt som det nuförtiden finns mängder av exklusiva resorts, som alla utlovar unika upplevelser utöver det vanliga. Men det tar inte långt tid från vår ankomst till Reethi Rah tills vi inser att det här är ett ställe som verkligen gör skäl för namnet. Här på den norra Malé-atollen går allting liksom lite långsammare. Det lått kluckande ljudet från det turkosa vattnet, det svaga suset från palmernas kronor och den kittlande bländvita sanden mot våra fötter – allt här får oss att koppla av och glömma vardagens alla plikter.

Det är inte första gången vi sover i en villa direkt över vattnet – men den här fantastiska boendeformen går helt enkelt inte att bli trött på.

Att somna och vakna till vågornas diskreta brus och se solens vandring över horisonten är något som vi unnar alla att någon gång få uppleva. Till och med den mest inbitne badkrukan måste kapitulera inför det kristallklara och skönt tempererade vattnet, som vi bokstavligt talat har alldeles utanför dörren.

Invändigt har vår villa givetvis alla upptänkliga bekvämligheter, men handen på hjärtat så kan ingen egyptisk bomull i världen tävla med läget som One&Only Reethi Rah har. Alla de påkostade detaljerna blir snarare en bonus, som på något sätt lyckas göra den redan angenäma tillvaron här om möjligt ännu mer fulländad.

Vi njuter i fulla drag av dagar fyllda av sol, bad och strandpromenader.

För dykentusiasten är och förblir Maldiverna en vallfärdsort, och för de mindre våghalsiga är en snorkeltur ett måste. Det sällsamma skådespelet under ytan lämnar ingen oberörd och detsamma gäller hela Reethi Rah. Vi har redan börjat planera nästa resa hit…

Fakta om One&Only Reethi Rah
Land: Maldiverna
Plats: norra Malé-atollen
Tema: resort, tropiskt, strandnära
Prisindikation: $ $ $ $

Tips: om  du vill veta mer om One&Only Reethi Rah eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

Mer inspiration och fler utvalda resmål hittar du på Instagram (hoommagazine). Där har vi lite drygt 260.000 följare. Du får gärna dela det här inlägget med dina vänner.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Sängen En-Tete från exklusiva Roche Bobois. Perfekt för dig som vill ha en exklusiv säng i ett exklusivt sovrum.

En-Tete från Roche Bobois

Modern sovrumsmiljö signerad franska Roche Bobois. I den här nya och stilrena kollektionen hittar vi den exklusiva sängen En-Tete. Den är designad i egen regi ...