Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru ligger i det vackra öriket Maldiverna. Den här fantastiska resorten ligger i den populära Baa-atollen. Four Seasons är en kanadensiskt kedja som verkligen har tagit service till en helt ny nivå. På plats väljer man naturligtvis en stor havsvilla med privat pool. Detta tropiska paradis är ett perfekt ställe för den som letar efter en stressfri zon för att ladda lite ny energi. Bedövande vackert och perfekt när du vill gömma dig för vardagens alla måsten ett tag. Kritvita stränder, sammanhängande laguner och stora ytor att röra sig på, både på stranden och i den frodiga grönskan.

Här härskar havet, brisen och en riktigt rogivande atmosfär.

Ett turkosskimrande hav och perfekta sandstränder får dig att snabbt komma i balans. Du kan välja på ett flertal restauranger som alla håller högsta klass. På Four Seasons är de generellt duktiga på att skapa minnesvärda middagar, det kan vara på stranden, en pir eller en plats ute till havs. Här finns också ett riktigt bra spa. Sist men inte minst så finns här dykning som håller absolut världsklass.

Fakta om Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru
Land: Maldiverna
Plats: Landaagiraavaru Island
Tema: tropiskt, strandnära, boutique
Prisindikation: $ $ $ $

Läs mer på: www.fourseasons.com

Tips: om  du vill boka en resa till öriket Maldiverna eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår mycket duktiga samarbetspartner.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ashmont från Ralph Lauren Home

Ashmont

Ta en närmare titt på riktigt härliga sängkläder från Ralph Lauren Home. Den här stilrena bäddkollektionen heter Ashmont och känns riktigt lyxig och mysig att ...