Hospes Palacio del Bailio

Här bor du i ett pampigt 1500-talsslott i hjärtat av Córdobas gamla stadskärna. Hotellet, som ligger i Andalusien, erbjuder underbara miljöer där man förenar gammalt och nytt på ett mycket smakfullt sätt. Palacio del Bailio är, som namnet antyder, ett tidigare palats med väl tilltagen storlek. De vackra kalkstensbyggnaderna bjuder in till atriumgårdar fyllda med blommor, fruktträd och växter. Man känner både närvaro och nästan hör historiens vingslag när man ser olika inslag från bland annat romare och morer.

Så njut i den vackra trädgården och ta ett dopp i utomhuspoolen. Sedan är det dags för en renovering i exklusiva Bodyna Spa, ett underbart ställe som erbjuder ett stort antal behandlingar i en avslappnande miljö.

Hotel Hospes Palacio del Bailío in the city of Córdoba has an exclusive and charming spa: Bodyna Spa. With two access doors, one through the Orange Tree Courtyard and the other which leads to the palace’s Mudejar area, our spa comprises a courtyard flanked by Roman columns, which is where the massage and treatment cabins are; and Roman baths which are located underground.

Att därefter äta en nyttig middag på Arbequina gör upplevelsen fulländad. Extra plus blir det för hotellfrukosten som är en riktigt trevlig upplevelse.

Tips: om du vill boka en resa till Spanien eller någon annan exotisk kurort då ska du kontakta Lime Travel på telefon: 08-545 151 60. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

Läs mer på: www.hospes.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari SP38

Ferrari SP38

Ferrari fortsätter att bygga så kallade ”one-offs” och nu presenterar de modellen SP38 som är en specialversion inspirerad av F40. I dagarna presenterade Ferrari ett ...