LUX Belle Mare

Alla förtjänar en paus då och då. Att släppa vardagens bekymmer och bara bli ompysslad. Vi kan inte tänka  oss en bättre plats för en välbehövd semester  än femstjärniga LUX Belle Mare i paradisvackra Mauritius.

I indiska oceanens turkosa vatten, nittio mil öster om Madagaskar, flyter den berömda vulkanön kantad av korallrev. En gång hem åt den nu utdöda dronten, men också känd för sin dramatiska natur och kilometer efter kilometer av de vitaste stränder du någonsin sett.

Vårt hotell är döpt efter det vackra havet som glittrar lite extra förföriskt på den östra delen av Mauritius. Där är vi omgivna av lummiga trädgårdar med majestätiska palmer och hibiskus och liljor kantar varje steg vi tar med små explosioner av färg och doft.

Det krävs ett riktigt bra hotell för att leva upp till mångfalden och den tropiska skönhet öns östsida bjuder på, men vi blir verkligen inte besvikna. På LUX Belle Mare är valmöjligheterna till synes oändliga. Dagarna fylls av aktiviteter i grönskan, på stranden och naturligtvis i det sagolika vattnet.

Framförallt passar vi förstås på att bara koppla av och njuta av detta förtjusande smultronställe.

Med hjälp av brittiska inredningsdrottningen Kelly Hoppen har LUX Belle Mare genom åren uppdaterat och utvecklat sina rum och villor, för att följa med i utvecklingen och för att alltid kunna erbjuda sina gäster det allra bästa. Det märks alltid tydligt när ett hotell på allvar bryr sig om sin verksamhet och det gör man i allra högsta grad här. På detta ställe finns allt både små och stora semesterfirare kan tänkas behöva och vi längtar redan efter vårt nästa besök i paradiset.

Fakta om LUX Belle Mare
Land: Mauritius
Plats: Mauritius östkust
Tema: tropiskt, strandnära, resort, hälsa
Prisindikation: $ $ $ $

Tips: om  du vill boka en resa till Mauritius eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva kök för ditt hem. Ett exklusivt kök kan lyfta det till nya nivåer.

Terra från Minotticucine

Terra är ett kök som mer liknar en rå skulptur. Det som gör det hela extra läckert är att det exklusiva köket är gjutet helt ...