Mastello

Exklusiva badkar lyfter ditt exklusiva badrum till nya nivåer. Ett exklusivt badkar är en mikrooas för återhämtning.

Det fristående och exklusiva badkaret Mastello är ritat av designer Mario Ferrarini för italienska Antonio Lupi. När han designade detta formsköna kar så hämtade han inspiration från de i trä som historiskt användes tidigare i Italien. På den tiden var rinnande vatten något exklusivt så själva badritualen blev väldigt ”lyxig”. Mastello är en tidlös produkt som ergonomiskt passar även för långa personer. Badkaret finns dessutom i ett flertal vackra färger.

“Mastello” in Italian is an old wooden tub used in the past for bathing.

Med ett fristående badkar kan du skapa ett lyxigt badrum eller spaavdelning efter tycke och smak. Badkaret kan ställas helt eller delvis mot en vägg, men det kan också stå helt fritt i rummet. Det har kanske aldrig varit viktigare att skapa en mikrooas i hemmet. Att känna att man har ett exklusivt badrum som skapar harmoni är rätt väg att gå för återhämtning.

Läs mer på: www.antoniolupi.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Koenigsegg Gemera

Koenigsegg Gemera

Koenigseggs nya laddhybrid – en äkta supersportbil – som har plats för fyra personer. Vi på HOOM blir alltid lite extra stolta när vi får ...