Case 5.0 by Boffi

Exklusiva kök för ett exklusivt hem. Om du letar efter ett exklusivt kök så hittar du det här.

Som alla vet så är italienska Boffi ett innovativt företag med djupa rötter inom design och tillverkning av köks- och badrumsprodukter. Om vi betraktar Boffi ur ett historiskt perspektiv ser vi att det har gått tjugo år sedan den ursprungliga Case 5.0-systemet lanserades, och under denna tid har teknologi och design utvecklats med sjumilakliv. Detta har gett Boffi och Piero Lissoni den fantastiska möjligheten att fortsätta utvecklingen med vikig feedback från sina kunder. Tolkningen och omformningen resulterade i stilrena CASE 5.0. Nu är det ett minimalistiskt kök med nya funktioner.

Boffi has always been synonymous with high quality, without forgetting the functionality of its components and the careful choice of sustainable materials.

Redan 1934 så grundades bolaget och varumärket av Piero Boffi. Han hade först ett mindre företag inom möbelindustrin som relativt snabbt blev synonymt med italienskt nytänk och design. Varumärket och hantverket har sedan dess förvaltats skickligt och man har fortsatt utvecklingen i samarbete med ett flertal internationellt erkända designers.

Läs mer på: www.boffi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vi på HOOM presenterar exklusiva resorts och lyxhotell i vår guide. Med oss kan du skräddarsy din resa. Hitta de bästa hotellen i världen.

Four Seasons Desroches Island

Bland Seychellernas mest avlägsna korallöar finns en verklig pärla. På Desroches Island njuter hela familjen av sol, bad och underbar mat i en fullständigt sagolik ...