Kempinski The Spa Budapest

Ett exklusivt spa som är perfekt för din hälsa. Detta exklusiva och lyxiga spa måste upplevas.

Inte nog med att Budapest är känt för sina fantastiska spa-anläggningar. Kempinski Hotel Corvinus, som är ett femstjärnigt hotell med ett perfekt läge, erbjuder allt från unika massage- och kroppsbehandlingar, holistiska specialbehandlingar till ansiktsbehandlingar som gör underverk för din hy. På Kempinski The Spa står din hälsa i fokus på alla plan. Förutom behandlingar finns restauranger och hälsobarer med bara nyttigheter på menyn. Självklart finns här en inomhuspool och plats för återhämtning.

They have their own signature treatment called ’The Hungary Holistic’, which is basically a 90-minutes bliss that includes a dry body brush, a body wrap, mini facial or scalp massage and a full body massage.

Extra plus blir det för att det är ett central beläget lyxhotell i ett lugnt område. Som gäst på hotellet har du gratis tillgång till bastun och fitnesscentret.

Läs mer på: www.kempinskihotelcorvinus.hu-budapest.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar