Officine Gullo in New York

När du söker exklusiva kök för ditt hem. Om du letar efter ett exklusivt kök och köksprodukter då hittar du dem här.

Ibland kan det vara svårt att se ett kök från italienska Officine Gullo i en hemmamiljö. Deras kraftfulla produkter, som är handgjorda i Florens och känns igen på de robusta metalldetaljerna i stål, kräver ju sitt utrymme för att blomma ut. Här har vi dock ett exklusivt kök i New York, på Manhattan, som uppvisar allt det man kan önska samtidigt som det erbjuder en formidabel utsikt.

Uppdraget var just att skapa ett modernt kök som skulle uppmuntra till gastronomiska äventyr i hemmet. Och det råder ingen tvekan, i det här köket kan vi se kreativa idéer flöda. Sannolikt blir därför matupplevelserna både innovativa och smakfulla.

In the linear structure, noble metals are combined with an Alpin Black marble, recreating a unique and elegant design that exploits the expressive potential and versatility of the materials.

Officine Gullo har en stolt tradition att skapa helt unika produkter. När man dessutom kombinerar det med utveckling och kvalitet så blir resultatet extra bra. De har ett brett utbud av skräddarsydda köksprodukter och lösningar för hemmakocken med lite mer professionella ambitioner.

Läs mer på: www.officinegullo.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Snygga lampor och pendlar för ditt exklusiva vardagsrum

Caravaggio P4

Caravaggio är en pendel i storlekarna P0, P1, P2, P3 och P4 som formgavs 2005 av den prisbelönta designern Cecilie Manz för Lightyears. Pendlarna har ...