B14 by Boffi

Exklusiva badrum och exklusiva fristående badkar från Boffi.

Det här eleganta och formsköna badrummet kommer från Boffi och heter B14. Formgivaren Norbert Wangen ville skapa en avskalad och ”ren” badrumsmiljö. Här finner du väggmonterade, modulära bottenenheter utan handtag, tillgängliga i två höjder, med gängade dörrar eller utdragbara lådor Toppytan har avfasade kanter, på en eller flera sidor, vilket skapar ett utrymme mellan toppen och skåpet för att gripa och öppna dörrarna, som också är avfasade på ovansidan. Därför blir kompositionen mycket lättsam och harmonisk.

An under-top painted aluminium handle-rail, along all top sides, profiles the cabinet upper sides.

Kom också ihåg att bra belysning är viktig. Ett rum som är mörkt i hörnen känns snabbt mindre och trängre. Det är dock även viktigt att ljuskällorna placeras korrekt så att badrummet blir upplyst från rätt vinkel. Hotellbadrum är nästan alltid inredda med blankt kakel, samtidigt som det finns lampor placerade över badkaret, toaletten och handfatet, vilket skapar extra blänk. Det får badrummet att kännas både renare och större. I dagens samhälle blir badrummet ett allt viktigare rum då de ger rätt förutsättningar för återhämtning. Du hittar mer inspiration från olika lyxhotell och resorts på Instagram (hoommagazine). Följ oss gärna där också!

Läs mer på: www.boffi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva sportbilar och lyxbilar hittar du på vår sajt.

Koenigsegg CC850

Sagolik retrodesign som hyllar den första produktionsbilen CC8S och grundaren Christian von Koenigsegg. Ta en titt på nya CC850. Det är lite drygt tjugo år ...