Grand Hôtel Molitg

Här är en guide med exklusiva kurorter och hotell. Du hittar ditt lyxiga spa här.

Grand Hôtel Molitg är ett anrikt hotell i franska Pyrénées-Orientales som bjuder in till en extraordinär upplevelse när det kommer till både avkoppling och välbefinnande genom sitt termiska spa. Under ett kopparvalv öppnar en färskvattenpool, rik på termisk plankton, upp sig mot de frodiga och omgivande trädgårdarna. Ett flertal enskilda behandlingsrum, ett kaolinbad och en bastu kompletterar de termiska faciliteterna. Hotellets termiska spa är en plats där gammal tradition möter modern lyx. De enskilda termiska kabinerna är designade för att skapa en personlig och avslappnad atmosfär där gästerna kan njuta av olika behandlingar och terapier. Den magnifika skönhetssalongen, med sina väggar i marmor, förhöjer den redan härliga upplevelsen.

Poolområdet, med sin färskvattenpool rik på termisk plankton, erbjuder en unik simupplevelse i en omgivning som förtrollar.

Gästerna kan nästan känna sig som om de simmar bland trädkronorna, vilket ger en sällsynt känsla av att vara ett med naturen. För de som söker ytterligare avkoppling och terapeutiska fördelar finns kaolinbadet och bastun tillgängliga. Dessa faciliteter är utformade för att främja detox och öka cirkulationen. Fitnessområdet erbjuder dagliga aktiviteter – från måndag till lördag – ledda av riktigt bra instruktörer. Vi rekommenderar att du bokar dina behandlingar och aktiviteter så snart som möjligt för att säkerställa tillgänglighet.

Grand Hotel Molitgs termiska spa strävar inte bara efter att erbjuda avkoppling utan främjar även en holistisk syn på välbefinnande. Med sina traditionella och moderna behandlingar blir det en oas för välbefinnande.

Läs mer på: www.grandhotelmolitg.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva utemöbler för dig som vill ha det där lilla extra.

Dala by Stephen Burks

Designer Stephen Burks har tagit fram Dala för tyska Dedon. Det här är en kollektion som blivit inspirerad av olika resor och en flätningsteknik som ...