Louis Moinet Meteoris

Louis Moinet Meteoris är en av världens mest exklusiva lyxklockor. Hitta lyxiga klockor via HOOM.

Ibland bara måste vi få visa upp saker som är så unika att man nästan tappar andan. Det här är ultraexklusiva Louis Moinet Meteoris där vissa komponenter kommer från stenar på månen. Kanske är det därför vi tycker att det är universums häftigaste och sannolikt mest eftertraktade armbandsur.

Louis Moinet is an independent watch brand located in Saint-Blaise, Switzerland, specialising in the creation of high-end timepieces, often featuring exotic materials and innovative technology, underpinned by the philosophy of limited edition mechanical art.

Varje detalj i dessa klockor är noga utformad och handgjord för att upprätthålla Louis Moinets höga standard för både kvalitet och elegans. Utöver de faktiska meteoriterna är själva klockans mekanism och design enastående. Louis Moinet är känt för att skapa komplicerade och innovativa urverk. Precisionen och teknologin som används för att skapa dessa mästerverk är, milt uttryckt, imponerande.

En annan av de mest anmärkningsvärda klockorna i Meteoris-kollektionen är ”Tourbillon Mars,” som innehåller ett stycke av den sällsynta Mars-meteoriten. Därigenom får man som bärare möjligheten att faktiskt ha en del av den röda planeten runt handleden.

Läs mer på: www.louismoinet.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Sunset Strip

I Los Angeles råder det sannerligen ingen brist på spektakulära byggnader och lekfull arkitektur. Här finns alltifrån ultramoderna lyxhem till klassiska 20-talshus. Följ med oss ...