William Holland Grande Bateau

Exklusiva fristående badkar lyfter ditt exklusiva badrum till helt nya nivåer. Ditt badrum blir en lyxig oas.

Inget slår ett varmt bad efter en riktigt kall vinterdag! Och då gärna ett kar med anor. Här har vi ett exklusivt badkar från de brittiska öarna. Det fristående och ergonomiska kopparbadkaret Bateau Bath kommer från William Holland och har hämtat inspiration från det franska 1800-talet. Det här är ett perfekt badkar för dig som vill skapa ett exklusivt badrum, en oas för återhämtning. Just William Holland är kända för sitt hantverk och sin historia. Det här exklusiva badkaret finns i tre storlekar.

Available in three sizes, the Petit bateau, Classic bateau and Grande Bateau, this versatile bathtub is suitable for the most luxurious of petite spaces right through to the grandest of suites.

Värt att notera är också att ett kopparbadkar håller värmen mycket bättre, det vill säga längre, än de flesta andra material. Som alla handgjorda fristående badkar så förtjänar även detta sin plats, sitt utrymme. Exklusiva badkar, som osar lyx, kommer alltid till sin rätt om det blir placerat centralt. Det ger hela badrummet en lyxig och exklusiv känsla och du har då skapat en egen oas för återhämtning och energiskapande.

Läs mer på: www.williamholland.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva badkar för ett exklusivt badrum. Skapa en lyxig oas i ditt drömboende.

Spoon by Agape

Agape, den välkända italienska designfirman, har tidigare bekräftat sin position som ledande inom badrumsdesign med sitt klassiska mästerverk – Spoon. Denna formsköna kollektion, som inkluderar ...