Grand Resort Bad Ragaz

Vid foten av Alperna i östra Schweiz, bara en timmes bilresa från Zürich, ligger det exklusiva spahotellet Grand Resort Bad Ragaz. Det här är något utöver det vanliga och väl på plats slås man av den magiska atmosfären. Hotellet omges dessutom av ett mäktigt bergslandskap, som har både vackra vandringsleder och fantastiska skidorter. Den lyxiga resorten har en egen termalkälla och ett medicinskt hälsocenter.

Grand Resort Bad Ragaz is characterized by luxury and relaxation and is one of the most well-renowned spa hotels in Switzerland. The main reason for this is the Bad Ragaz thermal spa, which offers peace and vitality in body, mind and soul. Here you can expect breath-taking thermal baths and a holistic wellness offer that’s second to none. Experience this in complete seclusion and exclusivity.

I det termiska spaet finns den anrika poolen, kallad Helena, en simbassäng, en trädgårdspool, ett familjespa, en bastuavdelning och ett termiskt vatten från den närbelägna Taminaravinen. Här finns också medicinsk expertis på plats. Kliniken har behandling av konvalescenter som specialitet.

Läs mer på: www.resortragaz.ch

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

The Doheny Residence

På de glamorösa kullarna utanför Los Angeles finns ett hem med oförglömlig utsikt. Ett hem som hämtat ur någon av Hollywoods allra mest romantiska filmer. ...