The Coln

The Coln är ett exklusivt badkar från Drummonds. Exklusiva fristående badkar gör sig bäst i ett större badrum.

Så här i slutet av året njuter vi av ett exklusivt badkar från de brittiska öarna. Med The Coln, med design av Marc Newson, får man ett formskönt badkar i en stenkomposit som verkligen utstrålar något utöver det vanliga. Det här är ett perfekt badkar för dig som vill skapa ett exklusivt badrum, en oas för återhämtning. Just Drummonds är kända för att alltid erbjuda något extra. De har tagit formgivning och själva hantverket till en fantastisk nivå.

Years in the making, the ‘Marc Newson for Drummonds Collection’ is an exciting new design collaboration between luxury bathroom manufacturer, Drummonds and multi award-winning industrial designer, Marc Newson.

Just exklusiva badkar kommer alltid till sin rätt om det blir placerat i centrum. Det ger hela badrummet en lyxig och exklusiv känsla samtidigt det stärker känslan av rymd.

Få saker är så avslappnande som att sjunka ner i ett varmt bad och många drömmer om att skapa sin egen oas hemma i badrummet. För att lyckas är planeringen a och o.

Vårt råd är alltid att se helheten och fundera på vad som är prioriterat för dig. Hur stort är ditt badrum? Och hur använder du det? Du får inte heller glömma praktiska saker som skötsel, rengöring och förvaring.

Läs mer på: www.drummonds-uk.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nyheter från Louis Vuitton. Exklusiva, vackra och snygga väskor.

Nyheter från Louis Vuitton

Få mönster är så klassiska som Louis Vuittons välkända LV-monogram. I över hundrafemtio år har det franska varumärket levererat några av de mest välgjorda väskor ...