Exklusivt från Officine Gullo

Officine Gullo - för det exklusiva köket

Italienska Officine Gullo har en kraftfull och unik design. Deras exklusiva produkter är handgjorda i Florens och känns igen på att metalldetaljerna är helt i stål, vilket ger en oerhört hög kvalitet. På plats har de en stolt tradition att skapa helt unika produkter. När man dessutom kombinerar det med utveckling och passion så blir resultatet magiskt bra.

The Officine Gullo kitchens are created in a balance between tradition and modernity. Today the kitchen is equipped with avant-guard technology, inserted inside structures that have inherited the ancient artisanal tradition of metalworking.

Officine Gullo har ett brett utbud av skräddarsydda köksprodukter och lösningar för hemmakocken med lite mer professionella ambitioner. Självklart har man även ett utbud som täcker in restauranger mm.

Läs mer på: www.officinegullo.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

HOOM presenterar några av välrdens största motorbåtar, det är yachter och lyxiga båtar från den internationella arenan.

Ferretti Yachts 1000

Båtsäsongen tar aldrig slut. Idag tar vi därför en närmare titt på den relativt nya Ferretti Yachts 1000 som dessutom är deras största modell på ...