Montecatini Terme

Exkluisiva kurorter och lyxiga spaanläggningar

Italien har en rik historia när det gäller hälsa. Några av våra favoritkurorter ligger på Amalfikusten i Toscana. Och är du i Florens kan du besöka en av de äldsta och största kurorterna i Europa, det pampiga Montecatini Terme. På 1400-talet tillbringade dåtidens läkare mycket tid åt att studera och dokumentera vilka terapeutiska egenskaper ett skönt bad kunde ha. Den kunskapen har man förädlat och utvecklat på bästa sätt.

The four waters of Montecatini, which are located at a depth of 60-80 meters, are Leopoldina, Tettuccio, Regina and Rinfresco. The water comes to the surface, full of mineral salts and precious elements, pure and ready to be drunk.

På Montecatini Terme är atmosfären både avslappnad och traditionell. Du väljer på ett stort antal behandlingar. Självklart ska du även prova deras varma källor och att dricka brunn.

Läs mer på: www.termemontecatini.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva badrum och lyxiga inredningar för ditt drömboende. Ett exklusivt badrum från Italien.

Case 5.0 by Boffi

Vi har skrivit om kökskonceptet tidigare men vill idag lyfta fram systemet som riktar sig mot badrummet. Som alla vet så är italienska Boffi ett ...