Ferretti Yachts 1000

Båtsäsongen tar aldrig slut. Idag tar vi därför en närmare titt på den relativt nya Ferretti Yachts 1000 som dessutom är deras största modell på lite drygt 30 meter. Det här är en kraftfull internationell yacht där man kan välja mellan en modern eller lite mer klassisk interiör.

Developing the concept for a new project is, above all, a journey. It is an experience where the only limit is your imagination, on a quest for sensations, for materials, geometries and forms – to express the essence of a style that must be utterly unique, in every aspect.

Hela fartyget genomsyras av avancerade tekniska lösningar och innovativa detaljer. Ombord finns salong, flera hytter/sovrum och ett härligt däck samt en härlig ”beach” i aktern. 20 personer kan njuta av denna skönhet samtidigt. Toppfart ligger på 24 knop men bäst går den i 20.

40,000 hours of concept development. 4,250 hours of naval design. 9,650 hours of prototyping the moulds. Those are the numbers behind a monumental project powered by talent and technology, innovative spirit and artisanal skill. The Ferretti Yachts 1000 is the largest yacht that the yard has yet built.

Ferretti är en stor italiensk båtkoncern med starka varumärken som, förutom Ferretti Yachts, har Riva, Pershing, Custom Line och Wally.

Läs mer på: www.ferretti-yachts.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva badrum och exklusiva fristående badkar från Boffi.

R.I.G. från Boffi

Det här formsköna och inspirerande badrummet kommer från Boffi. Formgivaren Mikael Harrsen ville skapa en badrumsmiljö som lyfter materialet samtidigt som det är flexibelt. Här ...