2097/50 Sarfatti från Flos

Exklusiva lampor, armaturer och takkronor. Hitta en exklusiv lampa i vår guide.

Investera i ett ljusare hem, då lyfter du atmosfären och stämningen till nya nivåer. Med takkronan Sarfatti 2097/50 får du en av de mest framstående produkterna från italienska Flos. Denna populära takkrona formgavs av Gino Sarfatti (1912-1985) redan år 1958. Och denna designklassiker, en innovativ version av en traditionell ljuskrona, visar att tidlös form alltid är aktuell och modern. Sarfatti tillverkas i stål och finns i förkromat utförande men går också att köpa i mässingsfärg. Den stilrena stålkonstruktionen håller ljuskällorna med små päronformade glödlampor längst ut. Den stora mängden ljuskällor sprider ett mjukt och mycket vackert sken i hela rummet. Sarfatti är en vacker inredningsdetalj som majestätiskt lyfter ett rum i både moderna och klassiska hem.

Sarfatti är en elegant designklassiker som med sin stilrena form är både är modern och tidlös.

Det italienska designföretaget FLOS grundades 1962 av Achille och Piergiacomo Castiglioni. Företaget tillverkar belysning med hög trendsäkerhet, och de har kommit att leverera världskända designklassiker samt innovativa lampor.

Läs mer på: www.flos.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Bästa fastighetsmäklaren i Skåne - Skeppsholmen Sotheby's International Realty - när du ska köpa eller sälja exklusiva gårdar och villor. Exempelvis en exklusiv gård på Österlen - Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Exklusiv gård på Österlen

En kort cykeltur från Sandhammarens kritvita strand ligger denna välrenoverade och mycket påkostade gård. Knallgul raps bäddar in de fyra längorna på ett vackert sätt ...