La Cornue Grand Palais 180

La Cornue Grand Palais 180 är en av världens bästa och mest exklusiva spisar. När du vill ha en exklusiv spis i ditt exklusiva kök är det La Cornue i Stockholm som gäller.

Franska La Cornue är som vi tidigare skrivit spisarnas spis. Det här är den exklusiva spisen som regerar över all världens spisar. Och så har det varit sedan starten 1908. Välj den kombination som du önskar, både funktions- och storleksmässigt. Du kan alltså ha med allt du drömt om här, eller vad sägs om: gasspis, gasugn, elektrisk spis, elektrisk ugn, en snabbplatta och en platta med grillfunktion. Du kan dessutom välja färg på både ytterhölje och detaljer.

Deras värsting heter Grand Palais 180 och är en sanndröm för alla som tycker om att laga mat. För att verkligen visa på möjligheterna visar vi här upp en exklusiv spis som är lika turkos som det glittrande havet i öriket Maldiverna. Självklart är varje spis monterad för hand och den får också ett unikt serienummer.

Whenever a Grand Palais 180 range leaves our workshop, we certainly feel the same pride experienced by the wizard-craftsmen of Molsheim when a Royale came out of Bugatti.

Grundaren Albert Dupuy skulle sannolikt vara extremt stolt om han kunde se hur väl man, i flera generationer, förvaltat både kunskap och varumärke.

Geco, beläget på Karlavägen 72 i Stockholm, har ett showroom där man kan utforska La Cornues exklusiva utbud. Varje spis är mer än bara en köksutrustning; det är ett konstverk, skapat med en oöverträffad uppmärksamhet på detaljer. Ett besök hos Geco ger dig möjlighet att personligen uppleva olika modeller, utforska de olika funktionerna och se hur dessa spisar kan bli ett elegant och exklusivt tillskott i ditt kök.

Läs mer på: www.lacornue.com och i Stockholm www.geco.se.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du letar fastighetsmäklare i Stockholm kontakta Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Praktfull familjevilla i Djursholm

Här saluförs ett av Djursholms vackraste hus – den f.d. Prästgården i Danderyds församling – som idag är en mycket representativ och centralt belägen familjevilla ...