Hôtel Le Royal Monceau

Hôtel Le Royal Monceau Raffles Paris är ett av alla ställen du kan åka till för återhämtning. Exklusiva spa i vår guide.

Inte nog med att Hôtel Le Royal Monceau Raffles Paris är ett femstjärnigt lyxhotell, som har renoverats av den världsberömda designern Philippe Starck, det har dessutom en helt fantastisk spaavdelning. Som gäst njuter du i det prisbelönta My Blend by Clarins Spa, där du har tillgång till en härlig simbassäng, personliga tränare samt ett brett utbud av yoga- och pilatesklasser, hamam och behandlingsrum. Att kunna avnjuta en sådan här miljö mitt i en världsmetropol är unikt.

The centrepiece of the 1500 m2 spa is a spectacular 23-metre swimming pool that is bathed in natural light from above, the longest Palace pool in Paris.

Att kombinera en weekend i Paris med återhämtning är perfekt. Här bor du bara några hundra meter från Triumfbågen och Champs-Elysées. I rummen och sviterna finns produkter från Clarins. Frukostarna är nästan värda en resa i sig. Sedan har du Matsuhisa som serverar modern japansk mat och den italienska restaurangen Il Carpaccio har belönats med en stjärna i Michelinstjärna.

Läs mer på: www.leroyalmonceau.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hôtel Les Roches Rouges är ett exklusivt hotell på Rivieran. Perfekt om du vill ha ett lyxhotell med en härlig känsla.

Hôtel Les Roches Rouges

För den som letar efter gömda pärlor på Côte d’Azur så är det här ett måste. Hotellet, som har en mycket spännande historia, fortsätter att ...