Spoon by Agape

Exklusiva badkar för ett exklusivt badrum. Skapa en lyxig oas i ditt drömboende.

Agape, den välkända italienska designfirman, har tidigare bekräftat sin position som ledande inom badrumsdesign med sitt klassiska mästerverk – Spoon. Denna formsköna kollektion, som inkluderar ett fristående badkar och matchande handfat, är en hyllning till tidlös design och komfort i hemmets lugna oas – badrummet.

Spoon, ett badkar som fått sitt namn inspirerat av den klassiska skeden, bryter mot konventionella badkarsdesigner med sin unika och attraktiva form. Dess mjuka och svepande linjer påminner om en skeds elegant kurvatur, vilket erbjuder en omfamnande och avkopplande upplevelse. Denna design är inte bara en estetisk njutning utan också en praktisk innovation, utformad för att maximera användarens komfort och avkoppling.

Spoon är ett perfekt exempel på Agapes förmåga att kombinera funktionalitet med estetik.

Utöver badkaret, utgör Spoon-handfaten en integrerad del av kollektionen, skapade för att komplettera och förstärka badkarets design. Dessa handfat delar samma designfilosofi och estetiska principer, vilket skapar en harmonisk och enhetlig atmosfär i badrummet. Varje element i den här kollektionen är i perfekt balans mellan modern stil och praktisk användbarhet, vilket gör varje badrum till en plats för både avkoppling och visuell njutning.

Agapes Spoon-kollektion är inte bara ett tillägg till deras imponerande portfölj utan också ett bevis på deras engagemang för form och kvalitet. Med denna kollektion fortsätter de att sätta standarden för modern badrumsinredning då de kombinerar de senaste trenderna med tidlös design. Det är tydligt att Agape inte bara skapar produkter, utan verkliga konstverk som förvandlar badrummet till en plats för återhämtning. Agape fortsätter att inspirera och föra designvärlden framåt, och med Spoon har de än en gång visat varför de är en av de mest respekterade och uppfinningsrika aktörerna på marknaden.

Här kommer även 5 tips för dig som ska välja ett badkar:

1. Storlek och form:Tänk på ditt badrum som en oas. Vilket badkar kompletterar detta utrymme bäst? Oavsett om du har ett stort eller litet badrum, finns det ett badkar som passar perfekt. Bilda dig en vision av hur det ska smälta in i ditt rum och skapa en harmonisk helhet.

2. Provsittning: Innan du bestämmer dig, ta dig tid att provsitta. Föreställ dig en lugn stund i badet; är det tillräckligt rymligt för dina ben och armar? Komfort är nyckeln till avkoppling.

3. Stilval – inbyggt eller fristående: Älskar du en touch av lyx och elegans? Ett fristående badkar kan vara din glittrande juvel i badrummet. Å andra sidan, för en mer integrerad och ren look, överväg ett inbyggt badkar som är enkelt att underhålla och förstärker rummets estetik.

4. Materialval: Tänk på materialen. Emaljerad stålplåt står emot tidens tand, medan kompositmaterial som akryl erbjuder flexibilitet i design. Vilket material talar till ditt hjärta och dina behov?

5. Avkoppling: Tänk på badstunden som din heliga avkopplande ritual. Ett massagebadkar kan vara lockande, men se till att dess ljudnivå inte stör din frid. Sök efter modeller som erbjuder lugn och ro, för att din avkoppling ska bli total.

Bonus: Låt dig inspireras! Följ oss på Instagram på (hoommagazine) för vackra bilder och idéer som kan ge liv åt dina drömmar.

Läs mer på: www.agapedesign.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Amalfi kommer från Victoria & Albert. Perfekt för exklusiva badrum. Extra lyxigt om man har två fristående badkar.

Amalfi

Det här fristående och formsköna badkaret heter Amalfi och kommer från Victoria & Albert. Ett nästan skulpturalt badkar i modern design som tar oss med ...