IWC Portugieser

IWC Portugieser. HOOM visar lyxklockor i sin guide. Det stora flertalet hittar du i Stockholm.

Är du är på jakt efter en elegant klocka som samtidigt är sportig? Då är Portugieser från IWC ett utmärkt val. Denna serie inkluderar modellen ”Automatic” som ståtar med en imponerande gångreserv på sju dagar. Dess design, som har varit nästan oförändrad sedan 1939, kombinerar tidlös elegans med moderna inslag. Modellen är särskilt passande för de med något större handleder, vilket gör den till en mångsidig och attraktiv accessoar.

Historien om IWC startade i klocklandet Schweiz i mitten av 1800-talet.

Historien om IWC – International Watch Co. – sträcker sig tillbaka till mitten av 1800-talet i Schweiz, ett land berömt för sitt innovativa urmakeri. Företaget grundades av den amerikanske urmakaren Florentine Ariosto Jones. Jones, som ursprungligen kommer från Boston, flyttade till den tyskspråkiga staden Schaffhausen för att etablera sitt företag. Sedan slutet av 1800-talet har IWC varit framstående inom utveckling och produktion av armbandsur.

Från år 2000 är IWC Schaffhausen en del av Richemont International SA, en amerikansk lyxvarukoncern. Detta har ytterligare befäst IWC:s position som en framstående tillverkare av högkvalitativa och lyxiga armbandsur, vilket återspeglas i deras Portugieser-serie.

Läs mer på: www.iwc.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferretti Yachts 850. Du hittar fler yachts och exklusiva båtar på vår sajt.

Ferretti Yachts 850

Ferretti Yachts 850 är lite drygt 26 meter lång och har rena linjer och en relativt robust profil. Samtidigt tycker vi att den utstrålar elegans ...