Gyrofocus

Modern design som passar för exklusiva hem.

Vintern är fortfarande här. Det är under sådana perioder som en eldstad kan uppskattas lite extra. Gyrofocus är en redan ikonisk eldstad som har blivit ett konstverk i sig självt. Den skapades av den franske designeren Dominique Imbert och introducerades för första gången på 1960-talet. Denna unika eldstad har sedan dess blivit en symbol för innovativ och modern design.

Gyrofocus är en hängande eldstad som bokstavligen svävar i luften. Den är konstruerad av stål och har en enkel, cirkulär design som ger den ett tidlöst utseende. Eldstaden kan rotera 360 grader, vilket gör det möjligt att rikta värmen åt det håll man önskar. Detta är inte bara praktiskt för att sprida värme i rummet, utan det ger också en meditativ effekt när man tittar på de dansande lågorna. Oavsett om den är placerad i ett modernt hem, ett konstgalleri eller en offentlig plats, har Gyrofocus förmågan att förtrolla och inspirera alla som möter den.

The world’s first suspended fireplace, it makes a huge impact in your home or workspace and has been the recipient of numerous design awards during its lifetime.

Gyrofocus är inte bara en funktionell eldstad utan också en konstnärlig skapelse. Dess enkla och eleganta design passar perfekt in i moderna hem och ger en stark visuell påverkan. Eldstadens strama linjer och roterande förmåga ger den en central roll i rummet.

En annan imponerande egenskap hos Gyrofocus är dess miljömedvetenhet. Den använder trärullar och är utformad för att minimera utsläpp och energiförbrukning. Dess hållbarhet och effektivitet gör den till ett utmärkt val för dem som söker både stil och ansvarsfullhet.

Läs mer på: www.focus-fireplaces.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

HOOM presenterar några av välrdens största motorbåtar, det är yachter och lyxiga båtar från den internationella arenan.

Ferretti Yachts 1000

Båtsäsongen tar aldrig slut. Idag tar vi därför en närmare titt på den relativt nya Ferretti Yachts 1000 som dessutom är deras största modell på ...