Paris Paname

Paris Paname har designats av Bruno Moinard för Roche Bobois, perfekt för exklusiva sovrum.

I den här moderna sovrumsmiljön från Roche Bobois är det tidlösa och geometriskt centrerade i fokus. I kollektionen Paris Paname har designern Bruno Moinard skapat en serie möbler som är skräddarsydda för ditt sovrum. Denna kollektion strävar efter att erbjuda en harmonisk och estetiskt tilltalande atmosfär, där varje detalj är noggrant genomtänkt.

Den tidlösa designen i den här kollektionen fångar essensen av klassisk skönhet. Moinard har skapat möbler som inte bara är funktionella, utan också är konstverk i sig själva. I varje möbel kan man se hans passion för geometriska former och balans, och detta skapar en känsla av harmoni och lugn i sovrummet.

Bruno Moinard is an accomplished artist, working as a designer and interior designer, scenographer, painter and photographer.

Sovrummet är en plats för avkoppling och återhämtning, och i Paris Paname-kollektionen är varje möbel skapad med detta i åtanke. Sängen är en fristad för välförtjänt vila. Nattduksbord och förvaringslösningar är både praktiska och vackert utformade, vilket gör det lätt att hålla sovrummet snyggt och organiserat.

Färgpaletten i kollektionen är elegant och mångsidig, med mjuka nyanser som skapar en avslappnad atmosfär. Materialvalen är av högsta kvalitet och skapar en känsla av lyx och komfort. Varje möbel i den här kollektionen är utformad med fokus på detaljer, vilket skapar en mycket harmonisk sovrumsmiljö.

Roche Bobois har med kollektionen Paris Paname lyckats skapa en modern sovrumsmiljö som balanserar tidlös elegans med geometrisk precision.

Om du blir inspirerad av vackra hem så är ett tips att följa oss på Instagram (hoommagazine).

Läs mer på: Roche Bobois

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du letar efter en exklusiv soffa till ditt vardagsrum.

Bubble av Sacha Lakic

Formsköna Bubble, designad av Sacha Lakic för Roche Bobois, är en charmig möbel som förenar konst och funktionalitet på ett innovativt sätt. Sacha Lakic, känd ...