Como Shambhala Estate på Bali

Como Shambhala Estate på Bali - erbjuder yoga, pilates och olika behandlingar. Wellness när den är som allra bäst.

På Como Shambhala Estate kan du verkligen vila upp både kropp och själ. Följ med oss till en unik tillflyktsort mitt i regnskogen.

Djupt inne i regnskogen, med en hänförande utsikt över floden Ayung, ligger Como Shambhala Estate. Ett fullständigt unikt ställe som är både kurort, spa och lyxhotell på samma gång. Hit vallfärdar både skönhetsexperter och yogakonnässörer från hela världen och på senare tid har de fått sällskap av besökare som helt enkelt vill vila upp sig på ett hälsosamt sätt, utan att för den skull göra minsta avkall på komfort. Och det behöver man verkligen inte göra på det här hotellet.

Vi bor i en väl tilltagen villa, med egen pool och ett särskilt rum dedikerat till behandlingar, för den som önskar lite extra avskildhet. Utsikten från den rejäla verandan är omöjlig att se sig mätt på och den utsökta inredningen fyller oss med inspiration.

Como Shambhala Estate har kammat hem oräkneliga priser från flera av världens mest prestigefyllda resetidningar och även spaanläggningen har utsetts till en av världens absolut bästa.

Dagarna fylls av yoga, pilates och undersköna behandlingar. Men vi gör också fantastiska guidade utflykter i den sagolika naturen, med vattenfall, tropiska växter och exotiska fåglar. Och givetvis passar vi på att koppla av en hel del framför poolen också, vi är ju trots allt på en kurort.

Maten på Como Shambhala Estate är egentligen värd en helt egen artikel. På restaurangerna Kudus House och Glow serveras vi några av de godaste rätterna vi någonsin ätit, i en fullständigt unik miljö. Att äta frukost i regnskogen, vid den glittrande floden Ayung, är en oöverträfflig start på dagen som vi önskar att alla någon gång kunde få uppleva.

Fakta om Como Shambhala Estate
Land: Indonesien
Plats: ön Bali
Tema: tropiskt, regnskog, spa, hälsa
Prisindikation: $ $ $ $

Tips: om  du vill boka en resa till Bali, eller resa till någon annan wellnessresort, så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr resor och är vår duktiga samarbetspartner.

Läs mer på: www.comohotels.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Kanuhura i öriket Maldiverna. Exklusiva hotell och resorts. Stor guide med lyxhotell.

Underbara Kanuhura i Maldiverna

När Sverige är kallt och mörkt kan det vara extra skönt att drömma sig bort, eller kanske planera för en resa. Ett bra alternativ, för ...