Formskön design av Antonio Lupi

Exklusiva badkar för exklusiva badrum. Perfekt om du letar efter ett exklusivt badkar som är fristående.

Idag vill vi visa upp ett formskönt och fristående badkar från italienska Antonio Lupi. Badkaret har en rund, nästan skulptural form och osar tidlös design. Men, det som verkligen får det att sticka ut, är omgivningen. I Villa Etna på Sicilien har man verkligen fått till en miljö som ger detta exklusiva badkar rättvisa. Det stilrena och avskalade är alltid det som vinner i längden. Samma sak gäller för naturmaterial, det skapar en atmosfär som man nästan kan ta på.

Vision. Has never lacked in the history of what is now antoniolupi but that many years ago came as a workshop from the intuition of Antonio Lupi. He was born in Vinci in 1932 and at 18 years of age begun a production of glass for furnishings.

Se det här som inspiration. Med ett fristående badkar kan du skapa ett lyxigt badrum efter tycke och smak. En oas för återhämtning. Badkaret kan stå helt fritt i rummet. Och det kan med fördel lyftas fram med ett golv som kontrasterar.

När du ska köpa badkar finns det flera saker att tänka på för att säkerställa att du får en produkt som uppfyller dina behov och förväntningar. Här är några tips att ha i åtanke:

  1. Storlek och utformning: Mät utrymmet där badkaret ska placeras för att säkerställa att det passar. Tänk också på badkarets form och hur det kommer att passa in i ditt badrum både funktionellt och estetiskt.
  2. Material: Badkar finns i olika material såsom akryl, gjutjärn, emaljerat stål och kompositmaterial. Varje material har sina för- och nackdelar gällande hållbarhet, underhåll, värmebehållning och pris.
  3. Ergonomi och komfort: Fundera på hur badkaret är utformat internt. Är det tillräckligt långt och djupt för dina behov? Har det inbyggda armstöd, nackstöd eller andra komfortfunktioner?
  4. Vattenkapacitet och vikt: Kontrollera badkarets vattenkapacitet och se till att ditt badrumsgolv kan stödja både vikten av badkaret och vattnet det innehåller när det är fullt.
  5. Installation och underhåll: Tänk på hur enkelt det är att installera badkaret och vad det kräver av underhåll. Enklare installation och underhåll kan spara dig tid och pengar på lång sikt.
  6. Extra funktioner: Vissa badkar kommer med extrafunktioner som jets för vattenmassage, belysning och till och med inbyggda ljudsystem. Bestäm vilka, om några, extra funktioner som är viktiga för dig.
  7. Budget: Sätt en budget innan du börjar leta. Priset på badkar kan variera kraftigt beroende på storlek, material, märke och extra funktioner.
  8. Garanti och kundtjänst: Kolla garantin som erbjuds med badkaret och se till att tillverkaren eller återförsäljaren har en god kundtjänst om du skulle behöva assistans efter köpet.
  9. Recensioner och rekommendationer: Läs recensioner och fråga vänner eller familj om rekommendationer. Deras erfarenheter kan ge värdefull insikt i olika märken och modeller.

Läs mer på: www.antoniolupi.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Botanica från Natuzzi

Botanica

Snygga Botanica är en nyhet som snart finns både som soffa och fåtölj. Den stilrena designen är skapad av Claudio Bellini för italienska Natuzzi. Och ...