Eagles Palace Spa

Ett exklusivt spa i Grekland. Wellness och återhämtning i lyxiga miljöer. Exklusiva kroppsbehandlingar.

I grekiska Halkidiki, i anslutning till den vackra och bergiga halvön Athos, ligger det underbara hotellet Eagles Palace. Här erbjuds du möjligheten att investera i dig själv i en lugn och lite lyxig miljö. Du har en privat strand och trädgårdar, med frodig växtlighet, som inbjuder till kontemplativa promenader. Det blir alltid lite extra härligt här då filosofins uppkomst är sprungen ur det antika Grekland. På plats har du ett modernt spa med en inomhus-/utomhuspool, jacuzzi, bastu och ångbad. På Eagles Spa kan du prova kroppsbehandlingar från olika delar av världen.

Greece is renowned for its heritage of healing, and Eagles Palace taps into the tranquility of ancient rituals to offer you a unique luxury spa holiday in Halkidiki.

Du kan även ta yoga- och pilateslektioner eller varför inte spela lite tennis. Den pittoreska byn Ouranoupoli ligger mindre än 4,5 km bort. Extra plus blir det för att menyn på restaurang Kamares by Spondi är designad av den tvåstjärniga Michelinkocken Arnaud Bignon. Deras färska fiskspecialiteter är värda en resa i sig.

Läs mer på: www.eaglespalace.gr

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

+VENOVO by Poggenpohl finns i Stockholm.

+VENOVO

Det här är det nya och överraskande flexibla köket +VENOVO från tyska Poggenpohl. Som vanligt hamnar design och hantverk i fokus. Material möter material på ...