Chirp by Schlossberg

Exklusiva och lyxiga sängkläder. När du vill ha ett exklusivt bäddset till ditt exklusiva sovrum.

Få saker är så värdefulla som den vila vi ges under natten. Det är också här, i denna viktiga återhämtningsprocess, som Schlossberg – det exklusiva schweiziska varumärket som är känt för sin kvalitet – kommer in och förändrar spelreglerna med sina sängkläder. De erbjuder inte bara en plats för vila utan mer något av en portal in i drömmarnas förtrollande rike.

Schlossberg är en nästintill legender inom världen av sängkläder. Med sin bas i Schweiz, och med en tradition av att väva de finaste tygerna i bomullssatin och jersey, har de etablerat sig som en symbol för exklusivitet och komfort. Deras senaste kollektion, Chirp, är mer än bara sängkläder, de är en hyllning till den livgivande våren och dess naturliga symfoni av fågelsång. Dess design, inspirerad av ljuvlig fågelsång och det frodigt gröna lövverket, är som en vacker målning utförd i akvarell. I detta grönskande landskap döljer sig färgstarka fåglar, vars fjäderdräkter är framställda med en detaljrikedom som bara Schlossberg kan åstadkomma. Det är en tribut till den efterlängtade våren som sedan följer dig in i sommarnätterna, en påminnelse om naturens underverk som vi alltför ofta tar för givna.

Med Chirp erbjuds du en resa in i drömmarnas rike där varje detalj är tänkt för att förgylla din vila. Det är som att somna och vakna i en värld där naturens små under ständigt spelar upp sin symfoni för dig. Med denna kollektion har Schlossberg skapat en scen för naturens små under för att påminna oss om det ”lilla” och vackra i världen. Att investera i sängkläder från Schlossberg är att investera i sitt egna välbefinnande. Det är att ge dig själv en gåva som omsluter dig, natt efter natt, och erbjuder dig den där välbehövliga vilan.

Those who encounter Schlossberg for the first time will be thrilled. You’ll be surprised at how softly and silkily our fine satin flows, how cuddly soft jersey hugs your body and how lightly and airily our down duvets warm you up.

Unna dig sängkläder av högsta klass då det här är något du har närmast huden ett flertal timmar per dygn. I slutändan är det en sak som står klar: Schlossberg erbjuder mer än bara sängkläder, de erbjuder en upplevelse. En upplevelse som förnyar, berikar och förgyller varje resa in i återhämtningens och drömmarnas rike.

Läs mer på: www.schlossberg.ch

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ralph Lauren Home - Modern Icons

Modern Icons

Vacker sängmiljö ur kollektionen Modern Icons från Ralph Lauren Home. Inspiration har man den här gången hittat i det moderna uttrycket. Det här är lyxigt ...