DR från Agape

Exklusivt badrum med exklusiva fristående badkar.

Den formsköna DR-kollektionen från Agape, framtagen i samarbete med designern Marcio Kogan och Studio MK27, kombinerar sömlöst ergonomi och design. I denna unika serie står användningen av naturliga material i centrum. Bent wood-tekniken, en metod där trä böjs till önskad form, är central i designen av det fristående badkar som här kläs i en träfanér. Denna teknik lyfter fram träets naturliga skönhet och visar samtidigt på en imponerande hantverksskicklighet.

För dig som föredrar ett mer färgstarkt badrum så erbjuder kollektionen lackerade badkar i ett brett spektrum av färger. Denna mångsidighet gör att DR-kollektionen kan integreras i ett flertal olika inredningsstilar, från det minimalistiska till det mer traditionellt inredda hemmet. Det är dock inte bara de naturliga materialen och den visuella mångsidigheten som gör den här kollektionen anmärkningsvärd. Den ergonomiska formen av badkaret har designats med användarens komfort i åtanke, där varje linje syftar till att stödja och omfamna kroppen på bästa möjliga sätt. Denna omsorgsfulla designfilosofi återspeglas i varje del av kollektionen, vilket gör varje badrums-  och badupplevelse till en stund som erbjuder både avkoppling och återhämtning.

Agape is about timelessness. When it comes to bathroom architecture, timeless needs call for timeless solutions.

I en värld där allt fler söker sig till naturliga och hållbara alternativ i sina hem, står DR-kollektionen från Agape ut som ett lysande exempel på hur modern design och naturmaterial kan gå hand i hand. Här blir det dessutom till en privat oas som verkligen kan lyfta ditt hem.

Agapes historia började i Italien redan 1973 och har nu ett halvt sekel av utveckling inom design, arkitektur, teknologi och livsstil under sitt bälte. Man har hela tiden haft fokus på att utveckla ett av hemmets mest uppskattade rum, badrummet. Ett utrymme som Agape placerar i centrum för det dagliga livet, utformat för vila och återhämtning.

Läs mer: www.agapedesign.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vacheron Constantin Fiftysix Tourbillon. Lyxklockor och exklusiva klockor i Stockholm.

Vacheron Constantin Fiftysix Tourbillon

Fiftysix är en helt ny modellserie, med inspiration från 1950-talet, som kommer från det legendariska varumärket Vacheron Constantin, världens äldsta klocktillverkare. Serien Fiftysix består av ett ...