Forestis

Dolomiterna. Detta exklusiva spa är elegant, ett exklusivt spa i Europa.

Forestis är ett spa, beläget i hjärtat av de majestätiska Dolomiterna i Italien, som erbjuder en fristad för dig som söker lugnet och en renande upplevelse i en av världens mest sagolika miljöer. Ett ofärdigt sanatorium från 1912 utgör strukturen till det ultra-eleganta spahotellet som är så avskalat att det vid första anblicken tycks övergivet.

Inbäddat av de snötäckta bergen erbjuder Forestis en harmonisk tillflyktsort där gästerna, helt naturligt, kan ansluta med naturen och återupptäcka sitt inre. Arkitekturen och designen av Forestis speglar omgivningarnas skönhet, med användning av hållbara och naturliga material och med en minimalistisk design som kompletterar den omgivande miljön. Varje rum och svit är noggrant utformad för att maximera utsikten över de imponerande bergstopparna, medan de erbjuder exceptionell komfort och avskildhet. Teresa Unterthiner, som tillsammans med sin make Stefan driver stället, har helt enkelt gjort ett fantastiskt jobb.

The combination of the four natural elements with tasteful architecture has created something profound in this place.

Upplevelsen på Forestis är djupt rotad i områdets naturliga resurser och dess historiska arv. Hotellet utnyttjar det kristallklara källvattnet från bergen, som anses ha helande egenskaper, i sina spa-behandlingar. En rad skräddarsydda behandlingar och terapier erbjuds också, som hydroterapi, aromaterapi, massage och skönhetsterapier, alla utformade för att främja ditt välbefinnande.

För de som söker fysisk aktivitet erbjuder Forestis en mängd möjligheter att utforska de omgivningarna. Gästerna kan välja mellan vandring, skidåkning och cykling, med guidade turer som dessutom tillgodoser alla erfarenhetsnivåer. Dessa aktiviteter ger gästerna en möjlighet att uppskatta Dolomiternas skönhet på nära håll, samtidigt som man kan förbättra den fysiska konditionen.

Den gastronomiska upplevelsen på Forestis är ytterligare en höjdpunkt då man har en restaurang med utsökta rätter tillagade med färska, lokala ingredienser. Menyn reflekterar regionens kulinariska traditioner, med en modern twist som lyfter fram smaker och råvaror från det omgivande landskapet.

Tips: testa deras helkroppsomfattande ”tree circle ceremony”-behandlingarna på sammanlagt sex timmar. En upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer på: www.forestis.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Utemöbler från Slettvoll - när du vill satsa på uteplatsen

Satsa på uteplatsen i sommar

Våren är redan här och vi kan se fram emot en lite annorlunda sommarsäsong. I år kommer de flesta av oss satsa lite extra på ...