Pershing 9X

Båtsäsongen blir en alltmer realistisk verklighet. För att lyfta temat visar vi upp Pershing 9X. Den är elegant, futuristisk, innovativ och sportig, det osar kraft i varenda liten detalj. Det här är den andra medlemmen i deras X-generation, byggd i kolfiber och olika kompositmaterial. Sammantaget ger det en lyxig kupéyacht på lite drygt 28 meter, med ett gigantiskt fördäck. Båten är utrustad med joystick för manövrering och ett automatiskt system som styr justeringen av propellrarna, och placeringen av vattenlåsen, för att optimera prestanda och bränsleförbrukning. Marschfarten ligger på hela 38 knop, och max 42 knop, så den här yachten är gjord för snabba och komfortabla färder.

The Pershing 9X offers performance at the very top of its class and unique comfort thanks to its quiet running, even at high speeds, and its lack of roll at anchor. The full integration of the propulsion, navigation and monitoring systems merges performance with control. Thanks to the joysticks and surface propellers, the Pershing 9X offers utmost manoeuvrability, even in tight spaces.

Här finns plats för åtta gäster i fyra hytter, fördelat på en midskeppshytt (med en walk-in-closet), samt två dubbelhytter och en VIP-variant i bogen. Det finns även plats för en besättning på upp till tre personer. Som kund kan man välja färg på interiör och skrov.

Pershing 9X combines elegance and technology to maximize on board pleasure. The sun deck offers extremely generous spaces for relaxing thanks to a lounge dinette and a large sun pad. The interior décor boasts the best Italian brands, such as the leather-upholstered “Interior in Motion” helm station which celebrates the partnership between Pershing and Poltrona Frau.

Läs mer på: www.pershing-yacht.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Cartier Tank Americaine W2607456. Lyxklockor och exklusiva klockor i Stockholm.

Cartier Tank Americaine

För något år sedan fyllde Cartiers ikoniska modell Tank 100 år. Det var dock först 1989 som Cartier lanserade den, enligt oss på HOOM, bästa ...