Biblio

Ett exklusivt badkar i ett exklusivt badrum. Lyxiga fristående badkar skapar en exklusiv oas.

Det rektangulära och fristående badkaret Biblio är ritat av Nevio Tellatin för italienska Antonio Lupi. När han designade detta smarta kar så vill han förena form och funktionalitet. Det exklusiva badkaret har plats för allt som du vill ha nära till hands i din lilla oas. Självklart är badkaret i Corian och det finns naturligtvis i ett stort antal storlekar.

Absolute relaxation of body and mind thanks to an object that accepts the primary function of hosting, contain water, the primary resource for human life, and books, with which to satisfy thirst for knowledge. Large, rigorous in its pure shape with sharp corners. Rich with new meanings, space for accessories and surfaces.

Med ett fristående badkar kan du skapa ett lyxigt badrum eller spaavdelning efter tycke och smak. Här kan du dessutom få till en känsla av bibliotek. Badkaret kan med fördel stå helt fritt i rummet. Att känna att man har ett exklusivt badrum, en privat mikrooas, är rätt väg att gå om man vill skapa frid för både kropp och själ.

Och kom ihåg, en skön dusch i alla ära, men inget slår att tassa in i badrummet, stänga dörren om sig och sjunka ner i ett omfamnande badkar med hett, hett och lyxigt doftande vatten. Med lite avkopplande musik blir det hela fulländat.

Läs mer på: www.antoniolupi.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Världens båsta arkitekter och deras mest fantastiska projekt. En exklusiv arkitekt är alltid en god investering.

Cliff House

Längst ut på en klippa, med en milsvid utsikt över Atlanten, ligger ett hem som får oss att tappa andan. Ett hem vars dramatiska former ...