La Cornue Le Château 165

La Cornue Le Château 165. Världens mest exklusiva spisar kommer från Frankrike.

Franska La Cornue är spisarnas spis. Sedan starten 1908 är det här spisen som regerar över all världens spisar. Välj din kombination precis som du vill ha den, både funktions- och storleksmässigt. Du kan alltså kombinera allt du drömt om här, eller vad sägs om: gasspis, gasugn, elektrisk spis, elektrisk ugn, en snabbplatta och en platta med grillfunktion. Du kan dessutom välja färg på både ytterhölje och detaljer.

Varje spis monteras för hand och den får ett unikt serienummer. La Cornue Le Château 165 är en sanndröm för alla som tycker om att laga mat.

The Château 165 is born of a deep love of succulent roasted meats and poultries. At 65″, the range features one grand vaulted gas oven and one vaulted electric oven, topped with a choice of five rangetop configurations.

Vi kan bara konstatera att grundaren Albert Dupuy sannolikt skulle vara extremt stolt om han kunde se hur väl man, i flera generationer, förvaltat både kunskap och varumärke. Ett tidlöst hantverk som fortsätter att skörda framgångar.

Läs mer på: www.lacornue.com eller beställ en direkt hos GECO.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar