Athena by Yves Delorme

Exklusiva sängkläder för ett lyxigt sovrum. Perfekt om du vill ha ett exklusivt bäddset.

Yves Delorme erbjuder exklusiva sängkläder som garanterar en lyxig och behaglig sömnupplevelse. Med Athena har du exklusiva sängkläder som förenar traditionell elegans med en lite mer modern stil. Med en neutral vit bakgrund lyfter den eleganta och grafiska lösningen av korsande ränder. Du sover i lyxigt långfibrig och kammad bomull i 500-tråds percale med bourdon-stickade kanter som sträcker sig både vertikalt och horisontellt. Med en elegant design och en palett av subtila färger (det finns ett flertal), ger deras sängkläder en sofistikerad touch till ditt sovrum.

Företaget grundades 1845 i Paris av Yves Delorme och har sedan dess varit en av de mest ansedda leverantörerna av sängkläder i världen.

Yves Delorme är ett franskt lyxmärke som specialiserar sig på högkvalitativa sängkläder och badrumstillbehör. Under de tidiga åren fokuserade man på att tillverka högkvalitativa handdukar och badrockar i bomull, men med tiden utvidgades sortimentet till att omfatta sängkläder i högsta kvalitet. Yves Delorme är kända för sin innovativa design, användning av högkvalitativa material och deras hängivenhet till att tillverka produkter som är både bekväma och vackra.

Idag är Yves Delorme ett globalt känd lyxvarumärke som finns i över 50 länder. Företaget fortsätter att drivas av sin passion för design och kvalitet, och fortsätter att förnya sig genom att införliva modern teknik och material i sina produkter.

Läs mer på: www.yvesdelorme.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Sveriges lyxigaste villa - Om du vill veta mer om exklusiva villor och bostadsrätter i Stockholm med omnejd. Kontakta Skeppsholmen Sotheby’s International Realty om du ska sälja ditt hem.

Villa Westling

Här har vi en helt unik villa på sjötomt som sannolikt erbjuder ett av Stockholms mest eftertraktade lägen. I Villa Westling håller alla delar högsta ...