Secto Octo 4241

Secto Octo 4241 av Seppo Koho. Exklusiva lampor och takarmaturer för ditt exklusiva hem.

Secto Octo 4241 är en mindre modell av den klassiska Octo-lampan. Takpendeln är handgjord av skickliga hantverkare i Finland och tillverkas av PEFC-certifierat, formpressat björkträ. Insidan av lampan samt sidorna på träribborna har en obehandlad yta som skapar ett varmt sken och en ombonad känsla. Välj mellan en obehandlad finish, laminat eller valnötsfanér på utsidan av träribborna. Seppo Koho är den finske arkitekt och formgivare som ligger bakom Secto Designs lampor.

Det fina materialet ger en mjuk genomstrålning som skapar en ombonad atmosfär.

Tänk på att du behöver ljus i ditt hem av flera anledningar. Ljus skapar trygghet, och bidrar samtidigt med en härlig känsla.

1. Allmänbelysning – sprider ett mjukt ljus och ger dig en god överblick av hela rummet då det har stor spridning.

2. Stämningsbelysning – är till för att få till en ombonad och mer hemtrevlig känsla i rummet. Ett bra sätt att skapa stämningsbelysning är att placera mindre lampor på olika ställen.

3. Funktionsbelysning – är belysningen som ska underlätta för dig när du läser, lagar mat eller spelar sällskapsspel. Funktionsbelysning lyser upp ett begränsat område med ett koncentrerat och riktat ljus.

Läs mer på: www.sectodesign.fi

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva sängar och exklusiva sovrum i vår guide. Perfekt om du letar efter en exklusiv säng.

Vanity

Modern sovrumsmiljö från franska Roche Bobois. I den här stilrena kollektionen hittar vi den exklusiva sängen Vanity. Den är designad av den Milanobaserade formgivaren Luigi ...