Grace Santorini

0

Det finns många underbara öar i Medelhavet. Men det är verkligen inte alla som kan stoltsera med ett boende i världsklass. Följ med oss till sagolika Grace Santorini.

Den grekiska ögruppen Kykladerna lockar turister från hela världen och den magiskt vackra vulkanön Santorini är det populäraste resmålet av alla. Det är inte så konstigt, med tanke på att ön flera gånger röstats fram till världens bästa. Och visst finns här stora hotell och nattklubbar som vi förknippar med turistmetropoler, men ön har många fler sidor än så. På exklusiva Grace Santorini hittar vi lugnet, fjärran från nattliv och trånga stränder.

Vi bor i det som kort och gott kallas ”The Villa” – villan. Och en villa är just vad det är – av det mer påkostade slaget. Vi disponerar drygt fyrahundra kvadratmeter helt själva, så det finns gott om plats för hela familjen Här finns förutom flera sovrum bland annat ett ordentligt vardagsrum, cigarrum och inte minst ett sparum, där vi njuter av härliga behandlingar.

På verandan finns en rejäl privat pool, som skänker behövlig svalka under dygnets varmaste timmar. Dessutom finns en mindre bassäng för de minsta att plaska i. Villans läge gör att insynen från övriga gäster är minimal och det känns verkligen som att vi befinner oss i vårt alldeles egna lilla paradis.

Den makalösa utsikten är ständigt närvarande – och fullständigt omöjlig att se sig mätt på.

Maten är, som sig bör på ett hotell av den här klassen, av utomordentligt hög kvalitet. Vi passar också på att unna oss en kväll med egen kock, som kommer och tillagar en delikat middag i husets egna kök. Sedan avnjuter vi middagen på terrassen, samtidigt som vi ser solen gå ned borta vid horisonten. En perfekt avslutning på ännu en fin dag i Grekland.

Fakta om Grace Santorini
Land: Grekland
Plats: Santorini
Tema: boutique, modernt, kustnära
Prisindikation: $ $ $ $

Tips: om  du vill boka en resa till den grekiska övärlden eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

Läs mer på: www.gracehotels.com

 

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Voutilainen 217QRS - nyhet i Basel 2018

Voutilainen 217QRS

Finske Kari Voutilainen arbetade för flera av Schweiz mest prestigefulla märken innan han 2002 öppnade eget. I dagarna fick den vackra 217QRS stå i Basels ...