Barcelona 1800

Exklusiva fristående badkar för ditt exklusiva badrum. Skapa ett exklusivt rum, en oas, för återhämtning.

Det är inte ofta en produkt kan omdefiniera ett helt utrymme, men Victoria & Alberts fristående badkar Barcelona 1800 gör just det. Detta badkar, som kombinerar en stilren estetik med oöverträffad komfort, är mer än bara en funktionell del av badrummet; det är ett konstverk.

Designen av Barcelona är inspirerad av minimalism och rena linjer, vilket ger det en tidlös elegans som passar in i en mängd olika inredningsstilar. Badkaret är tillverkat av Quarrycast, ett unikt material som utvecklats av Victoria & Albert. Detta kompositmaterial är känt för sin hållbarhet och värmebevarande egenskaper, vilket innebär att vattnet håller sig varmt längre.

En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av Barcelona är dess ergonomiska design. Badkaret är skulpterat för att erbjuda maximal komfort och stöd, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling efter en lång dag. Dessutom, tack vare sin generösa storlek, är det ett badkar som välkomnar avkoppling och återhämtning.

Now featuring improved ergonomics and an intelligently chamfered rim to provide neck and arm comfort.

Det är inte bara designen och komforten som gör det här badkaret så speciellt. Victoria & Albert har också ett stort fokus på hållbarhet. Quarrycast är tillverkat av en blandning av vulkanisk kalksten och högkvalitativ harts, vilket ger en hållbar och återvinningsbar produkt. Detta återspeglar företagets engagemang för miljön och deras strävan efter att skapa produkter som är både vackra och ansvarsfulla.

Barcelona badkaret som är mer än bara en del av badrumsinredningen. Det är en symbol för komfort och hållbar design, en produkt som står ut i Victoria & Alberts imponerande sortiment. För de som söker det allra bästa inom badrumsdesign, erbjuder Barcelona en upplevelse som är både estetiskt tilltalande och djupt tillfredsställande.

Du hittar mer inspiration på Instagram (hoommagazine). Följ oss gärna där också!

Läs mer på: www.vandabaths.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Pure Poppy

Pure Poppy Duvet Cover kommer från Donna Karan Home Collection. Hela kollektionen har ett diskret tema och är svagt mönstrat. Stilen ger en sval och ...